Lediga lägenheter Bjuv

Hitta alla våra lediga lägenheter i Bjuv genom att bläddra i listan längre ner på sidan.

Hitta din lediga lägenhet i en snabbt växande tätort med ett imponerande näringsliv och bra förbindelser

Är du eller någon i din närhet på jakt efter lediga lägenheter i Bjuv? Vi på KlaraBo äger idag 54 st attraktiva hyreslägenheter i centrala Bjuv som trots sin befolkning på blott 10 000 personer har ett imponerande näringsliv. Dessutom har staden utmärkta förbindelser till hela reginonen, något som har gjort Bjuv till en allt mer attraktiv plats att bo på.

Bjuvs näringsliv är som sagt en av de mest intressanta aspekterna med tätorten och även en av de största anledningarna till varför så många idag letar efter lediga lägenheter i Bjuv. Idag finns det totalt 1 118 registrerade och aktiva företag i kommunen vilket ger ett genomsnitt på 1 företag per 10 personer. Dessutom så har antalet registrerade företag nästan dubblats de senaste 10 åren.

Förutom ett imponerande antal företagare så erbjuder även Bjuv alla de bekvämligheter och tillgångar som du och din familj kan behöva i vardagen. Allt från grundskolor och tandläkare till matbutiker och systembolaget.

För dig som inte är intresserad av att bosätta dig Bjuv med omnejd, rekommenderar vi att kolla in våra lediga lägenheter i Helsingborg och andra närliggande orter. En spännande stad som enbart ligger 20 minuters resa från Bjuv.

Antal lägenheter
54 st (Fullt uthyrt)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Bjuv@klarabo.se
040-663 32 50

Förvaltare
Simon.jonsson@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

En spännande tätort med en intressant historia

För den historieintresserade finns det mycket att upptäcka om Bjuvs moderna historia och framför allt gruvindustri. Produktion och industri sitter i ortens benmärg, och Bjuv kan tacka de kolgruvor som man började öppna i området under 1800-talets slut för sin snabba framväxt.

Idag är alla gruvschakten stängda men orten växer än och attraherar människor som önskar att bo i närheten av Helsingborg samt företagare som vill ta tillvara på Bjuvs unika entreprenörsanda. I ett av maskinrummen i före detta Schakt 3 (också kallad Greve Strömfelts schakt) finns ett museum dedikerat till ortens intressanta gruvhistoria. Ett liknande museum finns även i den gamla gruva i Nyvång, Åstorp cirka 10 minuter från Bjuv centrum.

Lediga lägenheter i Bjuv

Gå till väljaren

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr